کیک یزدی استاد بابارحیمی
این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن را ازدست ندهید.
کیک یزدی کیک ساده و خوشمزه ای است که خیلی به کارمی آید. کسانیکه کیک یزدی قله ای و قلمبه را دوست دارندازاین دستورمی توانند استفاده کنند.
متن دستور عینا ازسایت مجله هنرآشپزی، مجله شماره 4 نقل می شود.
مواد لازم برای تهيهي يک کيلو کیک :
آرد سفيد 300 گرم
تخممرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 150 گرم
روغن مايع 175 گرم
بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
هل سبز ساييده يک قاشق چايخوري
دمای فر: 180 درجه سانتیگراد
زمان : 30 دقیقه
طرزتهيه:
شکر، تخممرغ، ماست و روغن مايع را در کاسهاي با همزن دستي مخلوط کنید.
در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط کنید.
و به تدريج به مخلوط شکر و تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید. (به مدت 5 دقيقه)
کاغذهاي مخصوص را داخل قالبهاي فلزي کيک يزدي بگذارید.
از مواد داخل قالبها را تا نيمه پر کنید.
قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيكها فرو کنید.
در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار داده تا روي کيکها طلايي شود.
نکته های مهم :
1: دمای فر در این دستور بسیار مهم است. اگر فر به اندازه کافی داغ نباشد روی کیک ها شکفته و ترک دار نمی شود.
2: هل به تنهایی بوی تخم مرغ دستور را نمی گیرد . بهتر است از وانیل یا اسانس وانیل هم استفاده شود.
3: اگر بافت نرم تری برای این کیک دوست دارید می توانید دویا سه قاشق از آرد دستور را برداشته و با همان مقدار نشاسته ذرت جایگزین کنید.