کیک
-
-
آموزش کیک عصرانه پرتقالی
کیک پرتقالی مهرانه یوسفیان آب پرتقال تازه: دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه تخم مرغ: 4 عدد آرد: 350…
بیشتر بخوانید » -
دونات (مخصوص نان های فانتزی)
دونات (مخصوص نانهای فانتزی) مواد لازم ارد۲۵۰گرم شکر۴۰گرم روغن مایع۱۵گرم بهبود دهنده ۳گرم نمک۲گرم مایه خمیر۵گرم وزن چانه ها۶۰گرم اب…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک کرامبل “رسپی مجله هنر آشپزی”
کیک کرامبل مواد لازم برای کیک آرد قنادی ٢٠٠ گرم؛ كره همدمای محیط ١٦٠ گرم؛ تخم مرغ ٢ عدد؛ وانيل…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استادبنایی فر
پای سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات) تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل…
بیشتر بخوانید » -
پای سیب بنیامین
پای سیب بنیامین مواد لازم : کره نرم شده 250 گرم پودر قند 250 گرم وانیل کمی تخم مرغ 4…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استاد گلاور
شیرینی پای سیب پای سیب استاد گلاور عزیز مواد لازم آرد ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد (۷۰گرمی) کره ۲۰۰…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی موادلازم: تخم مرغ 3عدددرشت یا چهار عدد متوسط ارد ٢پيمانه+2قاشق غذا خوری گردو خرد شده 50گرم كدو…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک نسکافه
کیک نسکافه مواد لازم آرد 2/5 پیمانه شکر 1/5 پیمانه تخم مرغ پنج عدد شیر3/4 پیمانه آب جوش 1/4 پیمانه…
بیشتر بخوانید » -
چگونه کیک نوتلا بپزیم؟
کیک نوتلا موادلازم: تخم مرغ 4 عدد شیر داغ یا آب جوش 3/4 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه آرد دو…
بیشتر بخوانید »