آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

آموزش شیرینی مخملی

شیرینی مخملي

مواد لازم:

كره ١٢٥گرم
پودرقند ٦٥ گرم
تخم مرغ ٢٥گرم
ارد ١٣٠گرم
اردنخودچي ٥٥گرم
اردبرنج ٧٥گرم
رنگ قرمز و مقداري وانيل

طرز تهیه:

  1. كره و پودر قند را هم بزنید.
  2. وانيل را اضافه كنيد.
  3. يک تخم مرغ را هم بزنيد و 25 گرم را به مواد اضافه کنید.
  4. درظرفي آردها الك كنيد.
  5. زمانيكه مواد كره و پودر قند و تخم مرغ زده شد رنگ را اضافه كنيد.
  6. به انداره گردو  توپي كنيد و داخل شكر بزنيد.
  7. خمیرها را با فاصله داخل سيني بچينيد و با مهر شيريني برنجي روی آن  مهر بزنيد و با سنبه يک حفره  ایجاد کنید.
  8. شیرینی ها را در فر با دماي  ١٣٠درجه مدت ١٥دقيقه قرار بديد. 
  9. بعداز سرد شدن داخل حفره را باشكلات آب شده پر کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن