طرز تهیه کیک شیر داغ ساده و بسیار خوشمزه
کیک شیر داغ یکی از کیک های بینظیر و فوق العاده خوش طعم و بافت بین المللی است که طرفداران خود را داشته و برای عصرانه بسیار مناسب است.
به نکات گفته شده در دستور دقت کنید تا کیک عالی به عنوان کیک عصرانه داشته باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 300 گرم
شیر 250 گرم
کره 220 گرم
وانیل یک ق چ (قاشق چای خوری)
بیکینگ پودر ده گرم
آرد 290 گرم
طرز تهیه:
گام اول: قالب را چرب و آرد پاشی کنید. یا از روغن جدا کننده استفاده کنید.
گام دوم: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
گام سوم: شیر و کره را روی حرارت گذاشته تا شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید.
گام چهارم: تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر و رنگ آن کرمی شود.(حدود 5 دقیقه)
گام پنجم: شیر داغ و کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
گام ششم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
گام هفتم: مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
گام هشتم: مایه را در قالب ریخته و قالب را روی میز کار بکوبید تا حباب های آن گرفته شود. سپس در فر گرم به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
ترجمه: خانه کیک رز