آموزش کیک

طرز تهیه کیک شیر داغ ساده و بسیار خوشمزه

کیک شیر داغ یکی از کیک های بینظیر و فوق العاده خوش طعم و بافت بین المللی است که طرفداران خود را داشته و برای عصرانه بسیار مناسب است.

به نکات گفته شده در دستور دقت کنید تا کیک عالی  به عنوان کیک عصرانه داشته باشید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 300 گرم

شیر 250 گرم

کره 220 گرم

وانیل یک ق چ (قاشق چای خوری)

بیکینگ پودر ده گرم

آرد 290 گرم

طرز تهیه:

گام اول: قالب را چرب و آرد پاشی کنید. یا از روغن جدا کننده استفاده کنید.

گام دوم: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

گام سوم: شیر و کره را روی حرارت گذاشته تا شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید.

 

گام چهارم: تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر و رنگ آن کرمی شود.(حدود 5 دقیقه)

گام پنجم: شیر داغ و کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

گام ششم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.

گام هفتم: مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

گام هشتم: مایه را در قالب ریخته و قالب را روی میز کار بکوبید تا حباب های آن گرفته شود. سپس در فر گرم به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

ترجمه: خانه کیک رز

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن