آموزش کیکشیرینیکیک پزیکیک عصرانه
طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه
کیک یزدی
برای کیک یزدی دستور های متفاوتی وجود دارد. این دستور یکی از بهترین هاست. درست کنید و از بافت و طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
ماست نصف پیمانه
آرد 1/5 پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پودر هل ½ قاشق مرباخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها و شکر را با همزن زده تا سفید و کشدار شود.
- روغن و ماست را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
- هل و گلاب را به مواد اضافه کنید.
- آرد و بکینگ پودر را الک کرده کم کم به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
- درون قالب کیک،کپسول گذاشته و درون آن را تا جایی که به اندازه ی یک بند انگشت خالی باشد،پرنمائید.
- روی مواد مقداری کنجد بپاشید.
- قالب ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- بعد از گذشت 15 دقیقه دمای فر را تا 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید.
- برای تیره تر شدن رنگ کیک می توان به آن یک قاشق غذاخوری عسل افزود.
نکته: برای ترک خوردن روی کیک، سر چاقو را با روغن چرب کنید و روی کیک ها علامت + بگذارید.