آموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید
طرز تهیه بیسکوئیت نواری زعفرانی استاد صالحه دردایی
بیسکوئیت نواری زعفرانی
مواد لازم :
کره یا مارگارین یا مخلوط هر دو : 100 گرم
روغن مایع بدون طعم و بو : 25 گرم
پودر قند الک شده : 60 گرم
محلول زعفران دم شده : یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل نرم : یک چهارم قاشق چایخوری
شیر خشک قنادی : 10 گرم
نشاسته ذرت: 25 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
آرد قنادی : حدود 150 گرم
پودر پسته : کمی جهت تزیین
طرز تهیه:
- کره یا مارگارین را در دمای محیط قرار داده، تا کاملا نرم شود (کره را ذوب نکنید).
- کره نرم شده و پودر قند را به مدت 10 دقیقه هم بزنید.
- روغن مایع را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مخلوط سفت و خامه ای شود.
- زرده تخم مرغ و هل و زعفران را افزوده و هم بزنید در حدی که یکدست شود .
- شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید.
- آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیسک به خورد هم دهید و زیاد هم نزنید.
- مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی یا ماسوره حصیر باف به طول دهانه 2/5 سانتی متر ریخته و خمیر را به صورت نوارهای به طول 5 سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر فرم دهید و روی آن پودر پسته و یا شکر بپاشید . میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آنها را با طول دلخواه ببرید.
- سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و در فرهای مجهز به کانوکشن با 20 درجه کمتر در طبقه وسط طبخ نمایید تا اطراف و انتهای بیسکوئیت طلایی شود.
- بعد از خارج کردن از فر بیسکوئیت ها را از سینی جدا کرده تا کاملا سرد شود.
- با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد.
نکته:
- در شیرینی هایی که با قیف فرم داده میشود مدت همزدن مخلوط کره و پودر قند از شیرینی های قالب زدنی طولانی تر است.
- در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندید به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید.
- برای اولین بار 2 قاشق آرد آخر را با احتیاط اضافه کنید.
- اگر احیانا خمیر سفت شود، راه حل آن افزودن تریجی ماستبه خمیر و یا تهیه مجدد خمیر با ارد کمتر و مخلوط کردن دو خمیر با هم برای اصلاح خمیر نهایی است.
- در غیر این صورت خمیر را در یخچال قرار داده تا خنک شود، سپس بین دو کیسه نایلونی باز کرده و قالب بزنید.