آموزش شیرینیآموزش کیکشیرینی خانگیکیک عصرانهکیک یزدی
آموزش تهیه کیک یزدی
کیک یزدی
مواد لازم:
آرد 300 گرم
بكينگ پودر ١قاشق چای خوری
گلاب كمي
پودر هل ١قاشق چای خوری
ماست ١٧٥ گرم
روغن ١٧٥گرم
تخم مرغ ٣عدد
زعفران دم كرده كمي
نمك ميوه ١/٢قاشق چای خوری
شكر ٢٠٠گرم
عسل ١قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
- همه مواد بجز آرد وهل وبكينگ پودر را با همزن حدود ٥دقيقه بزنید.
- آرد وبكينگ پودر وهل را الك کرده و به مواد اضافه کرده و با ليسك هم بزنید.
- مواد را به میزان دو سوم از قالب داخل كپسول ها کنیدو روي آن با چاقوي چرب به علاوه کشیده وكنجد بپاشید.
- قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دماي ٢٢٠درجه به مدت ١٠دقيقه گذاشته تا گنبدي شود، سپس حرارت را کم کرده تا پخته شود.