طرز تهیه چیز کیک کارامل
چیز کیک کارامل
مواد لازم:
کرم کارامل یک بسته
خامه قنادی صد و پنجاه گرم
پنیر ماسکارپونه پنجاه گرم
شیر یک و نیم لیوان
بیسکوییت پتی بور (دو بسته ساده و یک بسته کاکایویی)
طرز تهیه:
کرم کارامل رو طبق دستور درست کنید. یعنی پودر کرم کارامل را به همراه شیر روی حرارت قرار داده، یک دقیقه که جوشید از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
پنیر ماسکارپونه و خامه را اضافه کرده و بهم بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاید.
کاراملی که در بسته کرم کارامل هست را با کمی آب جوش رقیق کنید.
بیسکوییتها را کمی با آن مرطوب کرده و در ظرف پیرکس که سلفون کشیدید بچینید. دقت کنید که بیسکوییتها را زیاد خیس نکنید.
روی هر ردیف بیسکوییت، دو قاشق غذاخوری از مواد کرمی که آماده کردید بریزید. به همین ترتیب تا آخر لایه ها را بچینید. لایه اخر از مواد کرم باشد.
سپس ظرف را در یخچال قرار دهید. بهتراست که مایه یک روز در یخچال بماند.
می توانید به جای بیسکوییت از کیک وانیلی یا شکلاتی استفاده کنید.
سپس دسر را با سلفون از ظرف پیرکس در آورده و در ظرف سرو قرار داده و تزیین کنید.