آموزش شیرینیپفکی گردوییشب یلداشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ها

طرز تهیه پفکی گردویی استاد دردایی

پفکی گردویی استاد دردایی

مواد لازم:
پودر قند الك شده 75 گرم
وانيل يك پنسه
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر هل سبز الك شده 1/4 قاشق چايخوري سرخالي
آب ليموترش 1/4 قاشق چايخوري
آرد يك قاشق چایخوری (در صورت تمايل)
گردو نيمكوب يا خيلي ريز خرد شده 60 تا 100 گرم
پودر پسته جهت تزئين

طرز تهيه:

 سيني  فر را با ورق سيليكوني يا كاغذ روغني بپوشانيد.

پودر قند ،وانيل و زرده هاي تخم مرغ را با همزن برقي هم بزنيد تا كاملا سفيد رنگ، غليظ و كشدار شود و اگر مقداري از آن را برداشته و مجددا به ظرف برگردانيم مانند روبان روي هم چين بخورد.

بيش از اين مواد را هم نزنيد(مدت زمان همزدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغيير است)

پودر هل و آب ليموترش را اضافه كرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنيد.

در صورت تمايل آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد.

همزن را خاموش كرده و گردوها را اضافه كنيد و مواد را با قاشق مخلوط كنيد.

فر را روي 130 تا 150 درجه سانتي گراد روشن كنيد.

از مواد به اندازه يك قاشق چايخوري كوچك برداشته و به فاصله 2 سانت از هم روي سيني فر بريزيد.

مواد بايد كمي پهن شوند.

بعد كمي پودر پسته روي آن بريزيد.سيني را به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد.تا شيريني ها كمي پهن و پف كرده بشوند و به سيني نچسبند.و رنگ روي شيريني ليموئي ملايم مانده تغيير رنگ چنداني نداشته باشد.

پس از پخت مركز شيريني شل است و بايد اجازه دهيد كاملا سرد شده سپس با پالت جدا كنيد.در ظرف در بسته در محيط خشك و خنك نگهداري كنيد بايد شيريني ها تو خالي و ترد باشند.

نكته:

?*اگر حرارت فر زيادباشد شيريني ها به طور يكنواخت پف نميكند و زائده از از اطرافشان بيرون ميزند.

?*اگر وانيل پودري زياد استفاده شود روي شيريني ها دانه هاي زرد و سبز ديده ميشود با استفاده از هل وانيل به طور كلي قابل حذف ميباشد.

?*پودر قند را با شكر جايگزين نكنيد و آن را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.

?*ميتوان گردوها را ابتدا چند دقيقه در فر تست كرد و پس از سرد شدن خرد نمود تا طعم گردو در شيريني شدت يابد.

?*آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود.
*به اين شيريني در بعضي مناطق پيچ انگشتي هم گفته ميشود.

?*مرحله زدن زرده ها خيلي مهمه.

?حتما قبل از اينكه همه شيريني ها رو داخل فر قرار دهيد يك نمونه گذاشته تا دماي فر و مدت زمان مناسب را تعيين كنيد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن