آموزش شیرینیبسکوئیت هاسس تافیشب یلداشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ماه رمضانکوکی مغزدارکوکی ها

آموزش کوکی گردو و کارامل فوق العاده خوشمزه

کوکی گردو و کارامل

مواد لازم:

آرد 1 و 1/2 پيمانه
بيسكوييت پودر شده یک پیمانه
پودر كاكائو 1/2 پيمانه
بيكينگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
نمك 1/4 قاشق چایخوری
كره نرم 115 گرم
پنير خامه ای ماسکارپونه 225 گرم
شكر دانه ريز 1/2 پیمانه
شكر قهوه ای 1/2 پيمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانيل 1/8 قاشق چایخوری
شكلات چيپسی ریز و گردو خرد شده با هم 1 پيمانه

سس كارامل 100 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه گرم كنيد و داخل سینی فركاغذ روغنی بگذاريد.

ارد و پودر بيسكوييت و پودر كاكائو و بيكينگ پودر و نمک را با هم مخلوط كنید.

 كره و پنير خامه ای را ۲ دقیقه  با همزن بزنيد.

شكرها را اضافه كرده و ۳ دقیقه هم بزنيد تا کمی حجم بگیرد.

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید. 

وانیل را اضافه کنید.

سرعت همزن را كم كنيد و مخلوط ارد را کم کم اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

شكلات چيپسی و گردوي خرد شده را اضافه و با مواد مخلوط كنيد.

روی ظرف را سلفون بکشید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

 

 با اسكوپ بستنی يا با قاشق از خمير برداريدو گرد کنید و با فاصله داخل سينی بچينيد.

وسط کوکی ها حفره ایجاد کنید.

و در فر از پیش گرم شده حدودا 15 دقیقه بپزید.

حفرها داخل فر بالا می آید و کمی پر می شوند پس سعی کنید حفره ایجاد شده عمیق باشد.

بعد از پخت اجازه دهید كوكي ها چند دقیقه خنك شود و بعد به توری فلزی منتقل كنيد تا کاملا خنک و اماده تزیین شود.

تاپينگ:

کارامل(سس تافی) را به همراه خامه داخل يک تابه كوچک بريزيد و روي بخار كتري بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا وقتی کاملا یکدست شود.
توي حفره هر كوكي رو حدود نصف قاشق مرباخوری از اين مواد بريزيد.بعد از اینکه کارامل کمی خودشو گرفت نوش جان کنید.

این کوکی ها در ظرف در بسته با کارامل روی کوکی به مدت 3 روز و بدون کارامل تا 5 روز ماندگاری دارند. داخل فریزر 2 ماه بدون کارامل و پوشش مناسب نگهداری کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن