آموزش دسرمجلسیشله زرد

آموزش شله زرد بسیار خوشمزه

شله زرد

مواد لازم

برنج ۲ کیلو
گلاب ۲ لیتر
شکر ۳ کیلو
خلال بادام ۲۰۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم

نمک یک قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را به مدت 24 ساعت خیس کنید.

خلال بادام را شب قبل با گلاب خیس کنید در حالتی که گلاب روی خلال ها را بپوشاند.

برای  این مقدار یک مثقال زعفران نیاز است. زعفران را در قوری ریخته و چند تیکه یخ در قوری انداخته و دم بیاورید. ریختن یخ باعث خوشرنگ شدن و افزایش رنگ زعفران می شود.

در روز بعد تقریبا دو برابر برنج آب را در قابلمه ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید.

برنج را داخل آب ریخته و اجازه دهید تا برنج کاملا بپزد و دانه های آن شکفته شود. مقدار یک قاشق چای خوری نمک به برنج اضافه کنید.

شکر را کم کم به برنج شکفته شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

وقتی بیشتر از نصف شکر را اضافه کردید مقداری بچشید تا از میزان شکر مطمئن شوید.

به این نکته توجه داشته باشید که حتما مقداری شله زرد را سرد کرده و بچشید چون بعد از سرد شدن میزان شیرینی آن بیشتر می شود.

وقتی از میزان شکر مطمئن شدید مخلوط خلال بادام و گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

کره را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

در انتها زعفران آب شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا شله زرد دم بیاید.

بعد از کمی خنک شدن در ظرف ریخته اجازه دهید تا کاملا ببندد سپس تزیین کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن