آموزش شیرینی ترآموزش کیکشیرینی خانگیکیککیک پزیکیک شکلاتیکیک شیفون وانیلیکیک عصرانه
آموزش کیک (شیفون) تر برشی
-
کیک (شیفون) تر برشی محبوبهمواد لازم خمیر دکور:کره به دمای محیط رسیده 30 گرمپودر قند 25 گرمسفیده تخم مرغ یک عددآرد 30 گرمطرز تهیه:
کره نرم شده را به همراه پودرقند با همزن بزنید تاپوک و کرم رنگ شود.سفیده تخم مرغ متوسط_همدمای محیط راکم کم به ان اضافه کنید وهم بزنید تاسفیده مخلوط شود.اردالک شده راکم کم اضافه کنید و درحدیکدست شدن هم بزنید.
روی کاغذ روغنی طرح را بکشید وبه صورت برعکس ته قالب بگذارید.
خمیر را داخل قیف ریخته،سرقیف را نازک بریده وطرح موردنظر خود را برروی کاغذروغنی بکشید.پس از طراحی،قالب طرح را در فریزربگذارید تا طرح سفت شود، سپس مایه کیک رابرروی ان ریخته صاف کنید و در فر قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه کیک
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری سر پر (در صورت شکلاتی بودن شیفون)
شکر۱پیمانه و ۱/۴پیمانه
تخم مرغ۴ عدد(بزرگ)
روغن مایع نصف پیمانه
شیرگرم ۳/۴پیمانه
بکینگ پودر۱قاشق غذاخوری پر
نمکیک پنس
کرم تار تار نصف ق چ خوری
وانیل یک ق چ خوری
هرگونه اسانس در صورت دلخواهطرز تهیه:
تخم مرغها را از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
اول سفیده ها و کرم تارتار را با هم بزنید و بعد نصف شکر راکم کم اضافه کنید تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود (داخل یخچالقرار دهید)
زرده ها را با باقی شکر و وانیل ویا اسانس دلخواه هم بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود.پودر کاکائو را با شیر گرم مخلوط کرده به همراه روغن اضافه کنید.آرد و بکینگ و نمک را سه بار با هم الک کرده و اضافه کنید.
در آخر سفیده ها را به مواد اضافه کنید و با لیسک دورانی و در یک جهت هم بزنید.
ته قالب که کاغذ روغنی انداخته و خمیر دکور را روش پیاده کردید را از فریزر در آورید و مواد کیک را رویش ریخته و در فر 180 به مدت یک ساعت قرار دهید.پ.ن: من از قالب 24 سانت با ارتفاع ده استفاده کردم و با یک و نیم برابر دستور کیک وانیلی و با یک برابر دستور کیک شکلاتی زدم.برای درست کردن کیک وانیلی میزان کاکائو دستور را حذف کنید و نیازی به اضافه کردن آرد نیست.می توان برای این کیک از هرکدام از دستورهای شیفون شکلاتی و شیفون وانیلی نیز استفاده کنید.