آموزش دسرمجلسیچیزکیکسس تافی

آموزش مینی چیزکیک کاراملی استاد تختی

 

مینی چیزکیک کاراملی استاد تختی

مواد لازم:
بیسکوییت 220 گرم،
کره همدماي محیط 42 گرم،
پنیر ماسکارپونه 340 گرم،
شکر سفید 100 گرم،
خامه صبحانه 61 گرم (یا ساور کریم)،
تخم مرغ کامل 1 عدد،
زرده تخم مرغ 1 عدد،
عصاره وانیل یک چهارم ق چ،

مواد لازم براي رویه:
تافی کاراملی مغزدار یا کره اي ساده 44 گرم،
خامه صبحانه 22 گرم،
شکلات تلخ براي تزیین رویه مقداري،
پودر پسته یا نارگیل براي تزیین کمی،

براي مواد میانی به دلخواه میتوانید از نوتلا یا کرمفیل استفاده کنید.

طرز تهیه:

تمام مواد را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدماي محیط شوند.
فر را با دماي 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
12 الی 16 عدد کپسول را داخل قالب مافین بگذارید.

تعداد کپسولها بستگی به ارتفاعآنها دارد. بعضی از کپسولها ارتفاعشان بلند است.

حالا کراست را اماده کنید.

بیسکوییت را آسیاب کنید.

بیسکوییت پودر شده و کره يهمدماي محیط را با هم مخلوط کنید و با نوك انگشتان کره را به خورد بیسکوییت دهید.

 این مواد را کف کپسولهایتان بریزید و با ته استکان یا پشت قاشق، توي کپسولها فشرده کنید.
در هر کپسول تقریبا به ضخامت 3 الی 4 میل از مواد کراست بریزید.

حال فیلینگ را اماده کنید.

پنیرِ همدماي محیط را در کاسه اي با دور تند همزن 3 دقیقه بزنید تا کاملا پوك و کرمی شود.

مابقی مواد شامل تخم مرغ و شکر و زرده تخم مرغ وخامه و اسانسِ وانیل را اضافه کنید و براي 5 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. کرم پنیري ما اماده شد.

حال می توانید نصف قاشق چایخوري از نوتلا یا کرمفیل روي کراست بریزید و سپس از مواد پنیري روي آن بریزید.

کپسولها را به اندازه چند میل خالی بگذارید.

البته اگر دمايفرتان متعادل باشد، مواد چیزکیک در حد خیلی خیلی کم پف میکند.

 قالب مافین را در یک سینی بزرگتر بگذارید و در سینی، اب معمولی بریزید تا حمام اب براي چیزکیک ایجاد شود.

مقدار اب باید به اندازه اي باشد که قالبهاي مافین رااحاطه کند.

اگر جابجایی سینی برایتان دشوار است، اول سینی را در فر بگذارید و بعدداخل آن آب بریزید.

 سینی را در فرِ از قبل گرم شده با دماي 160 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت بگذارید تا زمانی که مواد پنیري ببندد و سطح آن حالت چسبناك نداشته باشد.
 قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید چیزکیک کاملا در دماي محیط خنک شود.

اکنون مواد رویه را اماده کنید.

44 گرم تافی را با 22 گرم خامه صبحانه در کاسه کوچکی ریخته و در ماکروفر یا روي بخار کتري قرار دهید تا تافیها ذوب شوند و با خامه یکدستشوند.

هر از گاهی مواد را با قاشق بهم بزنید.

اگر در ماکروفر گذاشتید، هر 30 ثانیه آن رابیرون آورید و بهم بزنید تا زمانیکه کاملا یکدست شوند.

حال یک قاشق کوچک از این مواد را به همان صورت که داغ است، روي چیزکیکها بریزید و اجازه دهید در دماي
محیط ببندد.

 مقداري شکلات تلخ را ذوب کنید و به صورت راه راه روي چیزکیکها را تزیین کنید.

با پودر مغزهاي دلخواه مثل پودر پسته یا پودر نارگیل روي آنها را تزیینکنید.

چیزکیکها را در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد (حداقل دو ساعت یا یک شب در
یخچال بماند)

سپس 30 دقیقه در دماي محیط بگذارید و بعد سرو کنید.

نکات:
میتوانید از بیسکوییت پتی بور یا بیسکوییت سلامت یا حتی ساقه طلایی براي کراست
استفاده کنید. 
اگر دوست دارید چیزکیکتان کمی ته مزه شوري داشته باشد، می توانید به جاي پنیر
ماسکارپونه از پنیر لبنه یا پنیر ویلی کاله استفاده کنید.
اگر عطرِ عصاره ي وانیلتان بسیار قوي است، تنها در حد 3 قطره از آن، در مواد پنیريبریزید.
 می توانید به جاي عصاره وانیل در حد یک هشتم ق چ از پودر وانیل استفاده کنید.
 براي نصف دستور، از یک زردهي کامل و نصف یک عدد سفیده استفاده کنید.

وزن هر عدد سفیده تخم مرغ را 35 گرم و وزن هر عدد زرده را حدود 20 گرم در نظر بگیرید.

 

برای تهیه مواد رویه می توان از رسپی  سس تافی یا سس کارامل استفاده کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن