آموزش شیرینیآموزش شیرینی ترشیرینی اسلایسیشیرینی هاکیک نسکافه

آموزش اسلایس قهوه و بادام

اسلایس قهوه و بادام ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:
پودر قهوه فوری ۲ ق چ
اب جوش ۲ ق چ
زرده تخم مرغ ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
شکر ۲۰ گرم
اسانس قهوه ۱/۲ ق چ
آرد ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۱۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
بادام زمینی تست شده ۱۵۰ گرم
قهوه فوری یک ق غ
اب جوش یک ق غ
کره ۲۰۰ گرم
ایسینگ شوگر ۸۰ گرم
اسانس قهوه یک چهارم ق چ

طرز تهیه:

قهوه فوری را با اب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.

زرده های تخم مرغ را با یک تخم مرغ کامل مخلوط کنید.

روغن، شیر، نمک، ۲۰ گرم شکر و اسانس قهوه را در ظرفی مخلوط کرده و با ویسک هم بزنید.

آردها را روی آن الک کرده و هم بزنید.

تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تاپفکی شود.

۱۰۰ گرم شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.

یک سوم سفیده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

سپس بقیه سفیده را به مواد اصافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

مواد را در قالب ۲۵ در ۳۵ که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید.

بادام زمینی را تست کرده و کاملا خرد کنید.

قهوه را با اب جوش مخلوط کنید.
کره را با همزن بزنید تا نرم شود، آیسینگ شوگر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قهوه و اسانس قهوه را اضافه کنید.

کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده، روی لایه اول مواد کره ای بمالید. لایه دوم را رویش قرار داده و مجددا مواد کره ای بمالید و روی آن بادام زمینی خرد شده بریزید.

پ.ن: من به جای مواد کره ای از خامه نسکافه ای استفاده کردم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن