آموزش شیرینی

طرز تهیه کوکی بادام زمینی شکلاتی مخصوص عید نوروز

کوکی های بادام زمینی از جمله شیرینی های نوروزی است که در داخل نرم هستند و از بیرون کمی ترک خورده و ترد هستند.

مواد لازم:

 کره بادام زمینی شکلاتی*، مانند Peanut Butter & Co’s Dark Chocolatey Dreams ¼ پیمانه
 کره بدون نمک، دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری
 شکر قهوه ای روشن ⅓ پیمانه
 تخم مرغ بزرگ1 عدد
 آرد ¾ پیمانه
 بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
 نمک ¼ قاشق چایخوری
 شکر ، برای غلتاندن ¼ پیمانه
 کره بادام زمینی شکلاتی 12 کپسول کوچک
نمک دریایی برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کپسول های کوچک را با کره بادام زمینی پر کرده و در فریزر قرار دهید.

در یک کاسه متوسط، کره بادام زمینی شکلاتی و کره بدون نمک را  هم بزنید.

شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود هم بزنید.
خمیر را به اندازه گردو برداشته و به شکل توپ در آورید.

گلوله های خمیر را در شکر دانه ریز بغلطانید و روی کاغذ روغنی  به فاصله دو سانتی متر قرار دهید.

به مدت 6 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و یک کپسول مینی کره بادام زمینی سرد شده را در مرکز هر کوکی فشار دهید. به فر برگردانید و 6 دقیقه دیگر بپزید.

کوکی ها را از فر خارج کنید و روی هر شیرینی نمک دریا بپاشید.

اگر کره بادام زمینی شکلاتی پیدا نکردید یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو  را به مخلوط آرد اضافه کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن