آموزش و طرز تهیه خوشمزه ترین مافین آلبالو
مافین آلبالو یکی از خوشمزه ترین مافین های میوه ای است، اگر در بین مافین های میوه ای دنبال مافین خوش طعم با بافت و عطر عالی می گردید حتما مافین البالو را امتحان کنید.
مخصوصا اگر مافین البالو را همراه با پودر نارگیل و پسته استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد 280 گرم
شکر 110 گرم
بیکینگ پودر یک و نیم ق ج
نمک یک چهارم ق چ
تخم مرغ 2 عدد
وانیل مایع یک دوم ق چ
کره ذوب و سرد شده 85 گرم
شیر 250گرم
آلبالو بدون هسته که با دو ق غ شکر مخلوط شده 100 گرم
خلال پسته و پودر نارگیل در صورت دلخواه
طرز تهیه:
مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را با ویسک زده تا از لختگی در آید. وانیل و کره خنک شده و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مایه کاملا روان و یکدست شود.
مایه را در قیف ریخته،
داخل قالب مافین کپسول بگذارید و مقداری از مایه را داخل قالب بریزید.
روی مایه چند عدد البالو گذاشته، مجدد روی آن مایه بریزید. می توانید روی مایه را مجددا البالو، خلال پسته و پودر نارگیل بپاشید.
قالب ها را روی میز کار بکوبید تا هوای آن خارج شود.
توجه کنید قالب ها را بیشتر از دو سوم پر نکنید.
قالب را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید.