طرز تهیه کیک کدو حلوایی آسان خانگی با فراستینگ پنیر خامه ای
این کیک کدو حلوایی مرطوب یک کیک پاییزی عالی است که میتوانید در یک شب شلوغ هفته یا مهمانی درست کنید.
این کیک با ادویه جاتی مانند دارچین، جوز هندی، زنجبیل و میخک بسیار خوش طعم بوده، مرطوب و لطیف بوده و با پنیر خامهای پوشیده شده است.
درست کردن این کیک بسیار آسان است و نیازی به همزن برقی نیست!
این کیک را می توان در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت 4 روز نگهداری کرد و قبل از مصرف به دمای محیط رساند.
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی
شکر قهوه ای روشن 1/2 1پیمانه معادل (337 گرم)
روغن مایع 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پوره کدو تنبل 2 پیمانه (466 گرم)
آرد (با اندازه گیری صحیح) 1/2 2پیمانه (325 گرم)
بیکینگ پودر 1/2 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل1/2 قاشق چایخوری
میخک 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
برای فراستینگ پنیر خامه ای
پنیر خامه ای 283 گرم
کره بدون نمک، دمای اتاق 1/2 پیمانه (112 گرم)
پودر قند 5 پیمانه (575 گرم)
عصاره وانیل 1/4 1قاشق چایخوری
کمی نمک
طرز تهیه:
فر را با دمای (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و قالب کیک 30×20 سانتی متری را با روغن جدا کننده آماده کنید.
شکر قهوه ای، روغن مایع، عصاره وانیل، تخم مرغ و پوره کدو تنبل را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
در یک کاسه جداگانه، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید در فر قرار دهید تا بپزد.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
تهیه فراستینگ
برای تهیه فراستینگ، پنیر خامه ای و کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
حدود نیمی از پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند.
پودر قند باقیمانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
فراستینگ را به طور یکنواخت روی کیک بمالید، سپس سرو کنید.