آموزش کیک

طرز تهیه کیک پرتقال با پف عالی و طعم بینظیر

یکی از کیک های پر طرفدار در فصل پاییز و زمستان به عنوان کیک عصرانه، کیک پرتقال است. این کیک پف عالی داشته در صورتیکه نکات آن را به خوبی رعایت کنید.

 

مواد لازم:
آرد ۳۵۰ گرم یا دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم ق چ
تخم مرغ بزرگ ۴عدد
شکر ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
روغن مایع ۲۴۰ گرم یا یک پیمانه

آب پرتقال ۳۰۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
زست سه تا ۴پرتقال
عصاره وانیل یک ق چ

فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ و شکر را ۵ دقیقه با همزن بزنید.
روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
آب پرتقال و وانیل و زست پرتقال را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

بعد از اضافه کردن آرد بیش از هم هم نزنید چون پف کیک می‌خوابد.

مایه رو در قالب ریخته و به مدت پنجاه دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه پاند کیک پرتقالی، کیک پرتقالی مجلسی

آموزش کیک پرتقالی

آموزش چیز کیک پرتقالی مغزدار

آموزش کیک عصرانه پرتقالی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن