طرز تهیه کوکی بادام زمینی شکلاتی مخصوص عید نوروز
کوکی های بادام زمینی از جمله شیرینی های نوروزی است که در داخل نرم هستند و از بیرون کمی ترک خورده و ترد هستند.
مواد لازم:
کره بادام زمینی شکلاتی*، مانند Peanut Butter & Co’s Dark Chocolatey Dreams ¼ پیمانه
کره بدون نمک، دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای روشن ⅓ پیمانه
تخم مرغ بزرگ1 عدد
آرد ¾ پیمانه
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
شکر ، برای غلتاندن ¼ پیمانه
کره بادام زمینی شکلاتی 12 کپسول کوچک
نمک دریایی برای تزئین
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کپسول های کوچک را با کره بادام زمینی پر کرده و در فریزر قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، کره بادام زمینی شکلاتی و کره بدون نمک را هم بزنید.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود هم بزنید.
خمیر را به اندازه گردو برداشته و به شکل توپ در آورید.
گلوله های خمیر را در شکر دانه ریز بغلطانید و روی کاغذ روغنی به فاصله دو سانتی متر قرار دهید.
به مدت 6 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و یک کپسول مینی کره بادام زمینی سرد شده را در مرکز هر کوکی فشار دهید. به فر برگردانید و 6 دقیقه دیگر بپزید.
کوکی ها را از فر خارج کنید و روی هر شیرینی نمک دریا بپاشید.
اگر کره بادام زمینی شکلاتی پیدا نکردید یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به مخلوط آرد اضافه کنید.