طرز تهیه پاند کیک بادام با گلیز شکلات پرتقالی فوق العاده
این خوراکیهای لقمهای بهترین میان وعده بعد از ظهر است. این کیک را می توانید در قالب بزرگتر نیز درست کنید.
مواد لازم:
آرد بادام (پودر بادام) 1 پیمانه
آرد 3 پیمانه
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری
کره 1 پیمانه
شکر 3/4 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 5 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
عصاره بادام 1/4 قاشق چایخوری
ماست ساده 1 پیمانه
لعاب پرتقالی-شکلاتی:
شکلات نیمه شیرین یا تیره 113 گرم
کره 1/4 پیمانه
شربت ذرت 1 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده (زست) 1 پرتقال
خلال یا خلال بادام، برای تزئین
کیک پوند بادام:
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب کیک کوچک یا یک قالب نان 22 در 12 سانتی متری را با کره چرب کنید. کمی آرد پاشی کنید و کنار بگذارید. یا از روغن جدا کننده استفاده کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا یکدست شود.
تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید، قبل از اضافه کردن تخممرغهای بعدی، مطمئن شوید که تخممرغها مخلوط شدهاند. وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
1/3 مخلوط آرد خشک را اضافه کنید.
با سرعت کم هم بزنید تا تقریبا یکدست بشه. 1/2 ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید تا تقریبا ترکیب شوند.
این کار را تکرار کنید و با 1/3 مخلوط آرد خاتمه دهید. آنقدر هم بزنید تا دیگر رگه هایی از آرد باقی نماند.
در قالب های کوچک حدود 3/4 را پر از خمیر کنید.یا همه مواد را در قالب بزرگتر بریزید.
35-55 دقیقه بپزید.
لعاب پرتقالی-شکلاتی:
روی یک دیگ یا کتری (بن ماری)، شکلات خرد شده و کره را با هم ذوب کنید تا یکدست شود. یا میتوانید آن را در مایکروویو در فواصل 30 ثانیه قرار دهید تا ذوب شود.
لعاب را از روی حرارت بردارید و شربت ذرت و رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
لعاب را با قاشق روی کیک های خنک شده بریزید. بلافاصله پوست پرتقال و خلال بادام را روی آن بپاشید. بگذارید 5-10 دقیقه بماند تا خودش را بگیرد.