کاپ کیکمافین ها

طرز تهیه مافین چیپسی شکلاتی آسان و فوری و خوشمزه بینظیر

 

 این مافین های شکلاتی سبک و پف دار بوده و سریع و آسان تهیه شده و بدون تخم مرغ است.

و در کمتر از 30 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

شکلات چیپسی 1/3 پیمانه (50 گرم) 
 شکلات، تقریباً خرد شده 4 اونس (113 گرم)

 آرد همه منظوره 3 پیمانه (360 گرم)
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
 جوش شیرین (بی کربنات سودا) 1/4 قاشق چایخوری
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر سفید 1 پیمانه

 کره، ذوب شده 1/3 پیمانه (80 گرم)
روغن 1/3 پیمانه (75 گرم)
باتر میلک ¾ پیمانه (194 گرم)
شیر پر چرب در دمای اتاق 1 پیمانه (250 میلی لیتر)
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

روی قالب مافین را با 12 کپسول کاغذی بپوشانید. 
 فر را با دمای 370 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
 تمام مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و شکر) را در ظرفی الک کرده و با لیسک یا چنگال با هم مخلوط کنید.


 در یک کاسه جداگانه، همه مواد مرطوب (باترمیلک، کره ذوب شده، روغن، شیر و عصاره وانیل) را با لیسک یا چنگال مخلوط کنید .
مخلوط مواد مرطوب را در کاسه مواد خشک الک شده بریزید.

با هم زدن با لیسک یا چنگال مایه را درست کنید تا یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید .
 تکه های شکلات و چیپس های شکلات را به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
 مخلوط را با قاشق در قالب های مافین بریزید و  حدود 3/4کپسول مافین را پر کنید.
چند تکه شکلات را روی مافین های پخته نشده بپاشید (اختیاری)

در فر از قبل گرم شده با دمای  (180 درجه سانتیگراد) به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پخته و طلایی شود.
مافین های پخته شده را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی خنک کنید.

روی میز در دمای اتاق: حدود دو روز در ظرف دربسته نگهداری کنید
در یخچال: حدود یک هفته در ظرف در بسته نگهداری شود.
در فریزر: حدود سه ماه در ظرف دربسته نگهداری کنید. 
ظروف بدون هوا زیپ کیپ ها این اطمینان را می دهد که مافین های چیپسی شکلاتی شما رایحه مواد غذایی دیگر را در حین نگهداری جذب نمی کنند.

نکات مهم:

 از ترکیب تکه های شکلات (یک تکه شکلات تیره یا شیری تقریباً خرد شده) و چیپس شکلات در این مافین ها استفاده کنید بهتر است.

روغن بافت را نرم و کرکی  می کند. همچنین این مافین ها را برای مدت طولانی تری نرم تر نگه می دارد. از یک روغن با طعم خنثی مانند روغن کانولا، آفتابگردان یا روغن گیاهی استفاده کنید.

از استفاده از روغن هایی با طعم قوی مانند روغن زیتون، بادام زمینی یا روغن کنجد در این دستور غذا خودداری کنید.

برای تهیه باترمیلک 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه را به 3/4 پیمانه شیر اضافه کنید. قبل از استفاده در دستور  اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

مواد را بیش از حد مخلوط نکنید: مواد مرطوب و خشک به سادگی با هم مخلوط می شوند تا کاملا ترکیب شوند. ممکن است هنوز چند توده در خمیر وجود داشته باشد و این کاملا طبیعی است. بیش از حد خمیر مخلوط منجر به ایجاد مافین های متراکم و خشک می شود.

کپسول های خود را چرب کنید
این اختیاری است، اما من تضمین می کنم، باعث جذابیت کار می شود.

قبل از اینکه کپسول کاغذی مافین را پر کنید، به سرعت اسپری پخت بپاشید.

برای جلوگیری از چسبیدن مافین های پخته شده هنگام باز کردن، حتی زمانی که هنوز گرم هستند، بسیار خوب عمل می کند.

 

 

 

 

چرا مهم است که شیر و باترمیلک در دمای اتاق باشند؟

در دمای اتاق، وقتی شیر و باترمیلک را هم می زنید، امولسیونی تشکیل می دهند که هوا را به دام می اندازد.

تمام هوای محبوس شده در فر منبسط می شود و مافین هایی با قوام سبک و کرکی تولید می کند.

همچنین، در دمای اتاق، این مواد بهتر با هم ترکیب می‌شوند و به حل راحت‌تر شکر کمک می‌کنند.

 

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن