آموزش دسرمجلسیدسر

طرز تهیه دسر بستنی ماه رمضان دسری ساده و خوشمزه و بینظیر+خوشمزه ترین دسر ماه رمضان

این دسر رو حتما درست کن، پشیمون نمیشی

اگر هیچ دسری از دستوراتی که گذاشتم رو درست نکردی، اینو توی ماه مبارک رمضان حتما درست کن. برای منم دعا کن

 

دسر بستنی

شیر یک لیتر
نشاسته ذرت یا نشاسته گل پنج ق غ
شکر هفت ق غ
گلاب شش ق غ
خامه قنادی دو ق غ
بستنی لیوانی وانیلی دو عدد

زعفران (اختیاری)

نشاسته را با مقدار کمی از شیر مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
بقیه شیر و شکر و بستنی و مخلوط شیر و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت با شعله متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.

در انتهای کار گلاب و خامه و زعفران را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.

وقتی غلیظ شد داخل ظرف سرو بریزید و اجازه دهید نیم ساعت در یخچال بماند . سپس تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن