طرز تهیه کوکی نیویورکی اصلی کوکی آمریکایی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه|کوکی کافی شاپی

دستور فوق العاده عالی و بی نقص و کاملترین دستور کوکی آمریکایی را می توانید در این پست ببینید.
کوکی نیویورکی بسیار خوش طعمه و پر از شکلات چیپسیه
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۷۵ گرم
شکر سفید ۷۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک ق چ
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
نمک نصف ق چ
شکلات چیپسی ۳۰۰ گرم ( ۱۵۰ گرم تلخ، ۱۵۰ گرم شیری یا سفید)
کره و شکرها را هم بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را الک کرده و اضافه کنید.
در انتها شکلات را اضافه کنید.
کوکی ها را در اندازه مورد نظر گرد کنید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد به مدت ۱۲-۱۴ دقیقه در فر بپزید.
نکته:
✳️شخصا کوکی را صاف نمیکنم اگر دوست داشتید صاف کنید.
✳️حتما اجازه دهید کوکی خنک شود زیرا در حین خنک شدن نیز فرایند پخت ادامه دارد.
✳️اگر مجبور شدید می توانید از شکرسفید استفاده کنید اما بافت کوکی تغییر میکند.
✳️برای ترک خوردن روی کوکی ها حرارت بالای فر باید زیاد باشد.
✳️می توان ۱۵ گرم از آرد برداشت و به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کرد که بافت نرم تری به شیرینی می دهد.
✳️من از ۱۰۰ گرم شکلات چیپسی سفید و تلخ استفاده کردم. می تونید مقدارش رو طبق دستور زیادتر بریزید.
✳️ میزان خمیر ۸۶۰ گرم بود و ۲۰ عدد کوکی ۴۳گرمی به دست آمد.