کاپ کیک

طرز تهیه کاپ کیک موز با کره بادام زمینی

کاپ کیک موز  با کره بادام زمینی  سریع و آسان تهیه شده و با چیپس موز و بادام زمینی خرد شده تزیین می شود.

از موزهایی با پوست زرد تیره و لکه‌های قهوه‌ای یا موزهایی که قبلاً قهوه‌ای شده‌اند استفاده کنید.

هر چه موز رسیده تر باشد، این کیک های موزی شیرین تر و خوش طعم تر می شوند.

در حالی که من استفاده از باترمیلک را توصیه می کنم، اما هر شیری که انتخاب کنید کارساز خواهد بود.

همچنین می توانید با مخلوط کردن 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سفید با 1/2 فنجان شیر ، “باترمیلک” درست کنید.

اسیدیته موجود در باترمیلک به ایجاد بافت نرم و نرم کاپ کیک کمک می کند.

مواد لازم کاپ کیک:

 شکر  (¾ پیمانه) 150 گرم
روغن هسته انگور یا  هر روغن مایع دیگر (⅓ پیمانه) 68 گرم 

 موز بسیار رسیده پوره شده، 200 گرم

 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
 عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
 آرد  ( ¼ 1 پیمانه) 165 گرم

 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
 نمک ½ قاشق چایخوری
 جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
 باترمیلک  یا شیر  (½ پیمانه) 115 گرم

باترکریم کره بادام زمینی:

 کره نرم شده (1 پیمانه) 226 گرم
 پودرقند (3 پیمانه) 345 گرم
 کره بادام زمینی (½ پیمانه) 135 گرم
 نمک ½ قاشق چایخوری
 شیر 2 قاشق غذاخوری

تزیینات:

 چیپس موز  12 عدد
 بادام زمینی بوداده خرد شده (¼ پیمانه) 30 گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب مافین کپسول بگذارید.
 شکر و روغن را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

موز له شده را اضافه کنید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. 

در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

مخلوط آرد را در سه مرحله و به طور متناوب با باترمیلک اضافه کنید. شروع و اتمام کار با آرد باشد.

خمیر را به طور مساوی بین قالب مافین تقسیم کنید.

در فر از قبل گرم شده به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید.

باترکریم کره بادام زمینی:

 کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه کرم رنگ شد، نصف پودرقند را اضافه کنید و هم بزنید تا تقریبا یکدست شود.

کره بادام زمینی را اضافه کنید و مخلوط کنید.
باقیمانده پودرقند، نمک و شیر را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. 

روی کاپ کیک ها را با باترکریم تزئئین کنید و روی آن چیپس موز و بادام خرد شده بریزید.

کاپ کیک ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 24 ساعت نگهداری کنید.
برای نگهداری طولانی تر، حداکثر تا 3 روز، در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن