برانیزشیرینی ها

طرز تهیه براونی لوتوس با بیسکاف لوتوس (بیسکوییت لوتوس) بی نظیر و خوشمزه

براونی لوتوس از دسته براونی های بسیار پرطرفدار است که با بیسکوییت و کرم لوتوس تهیه می شود ودارای بافت و طعم فوق العاده ای است. در زیر دستور عالی از این براونی را با هم میبینیم.

مواد لازم:

 کره 75 گرم
 شکر  100 گرم
تخم مرغ 2 عدد 
 وانیل 1 قاشق چایخوری
کرم لوتوس 300 گرم 
 آرد  3/4 پیمانه

 پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
 شکلات چیپسی شیری 2/3 پیمانه
 بیسکویت لوتوس تکه تکه شده 10 عدد

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

یک قالب  مربعی 18 سانتی متری را چرب کرده و کنار بگذارید.
با استفاده از همزن دستی، کره (75 گرم) و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سبک و پفی شود.

تخم مرغ و وانیل  را اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس کرم لوتوس را اضافه کنید و مخلوط کنید.
 آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

شکلات چیپسی اضافه کنید.

سپس مخلوط را به قالب چرب شده  اضافه کنید. بیسکویت های خرد شده را روی آن قرار دهید و 30 تا 35 دقیقه بپزید.

قبل از برش اجازه دهید تا خنک شود.
کمی کرم لوتوس را در مایکروویو گرم کنید و روی براونی ها (اختیاری) بریزید و سرو کنید.

 

نکات: می‌توانید شکلات‌های تلخ یا سفید را جایگزین شکلات شیری کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن