آموزش کیکآموزش گاناشکاپ کیککیک شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون همزن+ کاپ کیک شکلاتی مغزدار ولنتاین ساده و خوشمزه

اگه میخوای خیلی سریع یه کاپ کیک شکلاتی برای ولنتاین درست کنی اینو بهت پیشنهاد میدم

مواد لازم:

آرد یک پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک ق غ
شکر یک پیمانه
نمک یک ق چ
شیر یک دوم پیمانه
سرکه یک ق غ
روغن مایع یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۲عدد

نسکافه یک ق غ
آب برای دم کردن نسکافه یک چهارم پیمانه

برای گاناش

شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی شیر را با سرکه مخلوط کرده و اجازه دهید کمی بماند تا بریده شود و باترمیلک تشکیل شود.

پودر نسکافه را با آب مخلوط کنید و اجازه دهید دم شود.

مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ و روغن و باترمیلک را با مواد خشک مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

نسکافه دم شده را اضافه کنید و هم بزنید.

مایه یکدست شده را داخل کپسول بریزید. نصف کپسول را پر کنید.

کپسول ها را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.

بای تهیه گاناش شکلات را بن ماری کنید.

خامه را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

شکلات و خامه را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید نیم ساعت بماند. سپس با ماسوره 2D روی کاپ کیک پایپ کنید.

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن