طرز تهیه پاند کیک پنیری خوشمزه با بافت عالی
پاند کیک پنیری یکی از کیک های خوشمزه و خوش بافت انگلیسی بوده که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. پنیر خامهای نه تنها طعم کیک پاندی را افزایش میدهد، بلکه باعث میشود یک بافت فوقالعاده مرطوب و لطیف ایجاد شود.
وقتی طعم این کیک رویایی را بچشید، برای هر موقعیتی که نیاز به یک کیک دلپذیر برای مهمان ها دارید، حتماً انتخاب اصلی شما خواهد بود.
مواد لازم:
کره بدون نمک، دمای اتاق در 336 گرم
پنیر خامه ای در دمای اتاق 226 گرم
شکر 621 گرم
تخم مرغ بزرگ 6 عدد
آرد 390 گرم
بیکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
عصاره وانیل1 قاشق غذاخوری
پودر قند، برای روی کیک
طرز تهیه:
فر را با دمای (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب را چرب و ارد پاشی کنید.
کره و پنیر خامه ای را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه با هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید تا سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد ازاضافه کردن هر تخم مرغ یک دقیقه هم بزنید.
عصاره وانیل را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
در صورت نیاز، مواد کناره های کاسه را با لیسک به وسط بیاورید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی با هم ترکیب شده است.
در حالی که همزن روشن است، آرد، بکینگ پودر و نمک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
خمیر را به طور مساوی در قالب آماده شده پخش کنید و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید در فر قرار دهید.
اجازه دهید کیک حدود 10 دقیقه خنک شود، سپس کیک را روی توری خنک کننده برگردانید تا خنک شود.
روی کیک خنک شده پودر قند پاشیده و سرو کنید.
این کیک به مدت 3-4 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق قابل نگهداری است.