پودینگ کاستارد و بیسکوییت
پودینگ کاستارد بسیار آسان بوده و از ترکیب لایه شکلاتی و کاستارد سفید تشکیل شده است.
مواد لازم:
برای کاستارد سفید:
شیر 3 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری
برای کاسترد شکلاتی:
شیر 1 لیوان
پودر کاسترد 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده 2 قاشق غذاخوری
6 عدد کوکی یا بیسکوییت
طرز تهیه
بیسکویت را به کف ظرف های سرو بگذارید.
کاسترد سفید را آماده کنید:
در یک قابلمه شکر، پودر کاسترد و شیر را با هم مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) در کاسه های کوچک سرو روی بیسکویت بریزید. حدود 1/2 ظرف را پر کنید.
مخلوط کاسترد سفید را با یک بیسکویت دیگر بپوشانید. کنار بگذارید.
کاسترد شکلاتی را آماده کنید:
در یک قابلمه دیگر شکر، پودر کاسترد، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) به طور یکنواخت در کاسه های سرو، روی کاسترد سفید و بیسکویت بریزید.
بگذارید پودینگ کاملا خنک شود. قبل از سرو در یخچال بگذارید
برای سرو، شکلات رنده شده، توت تازه یا آجیل خرد شده بپاشید و لذت ببرید!