آموزش دسرمجلسیدسر

پودینگ کاستارد و بیسکوییت

 

پودینگ کاستارد بسیار آسان بوده و از ترکیب لایه شکلاتی و کاستارد سفید تشکیل شده است.

 

مواد لازم:

برای کاستارد سفید:

شیر 3 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری

برای کاسترد شکلاتی:

 شیر 1 لیوان
 پودر کاسترد 1 قاشق غذاخوری
 شکر 1 قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

 شکلات رنده شده  2 قاشق غذاخوری
6 عدد کوکی یا بیسکوییت

 

طرز تهیه

بیسکویت را به کف ظرف های سرو بگذارید.
کاسترد سفید را آماده کنید:

در یک قابلمه شکر، پودر کاسترد و شیر را با هم مخلوط کنید.

خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید.
از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) در کاسه های کوچک سرو روی بیسکویت بریزید. حدود 1/2 ظرف را پر کنید.
مخلوط کاسترد سفید را با یک بیسکویت دیگر بپوشانید. کنار بگذارید.

کاسترد شکلاتی را آماده کنید:

در یک قابلمه دیگر شکر، پودر کاسترد، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

روی حرارت متوسط قرار دهید، مدام هم بزنید تا مخلوط به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت 2 دقیقه بجوشد و مدام هم بزنید.

از روی حرارت بردارید و آن را (در حالی که هنوز داغ است) به طور یکنواخت در کاسه های سرو، روی کاسترد سفید و بیسکویت بریزید.

بگذارید پودینگ کاملا خنک شود. قبل از سرو در یخچال بگذارید

برای سرو، شکلات رنده شده، توت تازه یا آجیل خرد شده بپاشید و لذت ببرید!

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن