طرز تهیه تیرامیسو ساده و فوری خوشمزه
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 6 عدد
شکر 1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه 1/4 1 پیمانه
خامه فرم گرفته، سرد 3/4 1 پیمانه
لیدی فینگر 1 بسته
آب داغ 1 پیمانه
پودر اسپرسو 6 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/2 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
قالب 30×20 را آماده کنید. اگر می خواهید تیرامیسو را بعد از اتمام کار از قالب خارج کنید در قالب کاغذ روغنی قرار دهید که بتوانید با استفاده از کاغذ روغنی که با آن لبه های قالب را پوشانده اید تیرامیسو را خارج کنید.
زرده تخم مرغ و شکر را در روی بن ماری (یک قابلمه آب جوش) قرار داده و هم بزنید تا مخلوط کاملا ترکیب شود.
مخلوط در ابتدا سفت به نظر می رسد، اما با گرم شدن رقیق می شود.
پخت و هم زدن را حدود 5 تا 8 دقیقه ادامه دهید، تا زمانی که مخلوط حجمش زیاد شده، غلیظ شود و به رنگ زرد کمرنگ درآید.
شکر باید آب شود، اما اگر هنوز کمی دانهدار باشد، اشکالی ندارد.
مخلوط تخم مرغ را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این فاصله، خامه فرم گرفته را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
وقتی مخلوط تخم مرغ خنک شد، پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط ماسکارپونه و تخم مرغ بریزید.
پودر اسپرسو را در آب داغ حل کنید.
نیمی از مخلوط ماسکارپونه را روی لیدی فینگرها پخش کنید.
مجدد روی آن لیدی فینگر قرار دهید، سپس با باقیمانده مخلوط ماسکارپونه آن را بپوشانید.
دسر تیرامیسو را چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید، سپس از قالب خارج کنید (در صورت تمایل) و سرو کنید.