تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ساده و فوری خوشمزه

 این دستور تیرامیسو بسیار آسان بوده با لایه‌هایی از کوکی‌های لیدی فینگر آغشته به اسپرسو، کرم ماسکارپونه و مقداری شکلات رنده شده یا پودر کاکائو درست شده است. وقتی این دسر کلاسیک را درست کنید، احساس خواهید کرد که در یک رستوران ایتالیایی شیک هستید.
                                         

 

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 6 عدد 
 شکر 1 پیمانه
 پنیر ماسکارپونه  1/4 1 پیمانه
 خامه فرم گرفته، سرد  3/4 1 پیمانه
 لیدی فینگر 1 بسته
 آب داغ 1 پیمانه
پودر اسپرسو 6 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو  1/2 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

قالب 30×20 را آماده کنید. اگر می خواهید تیرامیسو را بعد از اتمام کار از قالب خارج کنید در قالب کاغذ روغنی قرار دهید که بتوانید با استفاده از کاغذ روغنی که با آن لبه های قالب را پوشانده اید تیرامیسو را خارج کنید.

زرده تخم مرغ و شکر را در روی بن ماری (یک قابلمه آب جوش) قرار داده و هم بزنید تا مخلوط کاملا ترکیب شود.

مخلوط در ابتدا سفت به نظر می رسد، اما با گرم شدن رقیق می شود.

پخت و هم زدن را حدود 5 تا 8 دقیقه ادامه دهید، تا زمانی که مخلوط حجمش زیاد شده، غلیظ شود و به رنگ زرد کمرنگ درآید.

شکر باید آب شود، اما اگر هنوز کمی دانه‌دار باشد، اشکالی ندارد.
مخلوط تخم مرغ را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این فاصله، خامه فرم گرفته را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

وقتی مخلوط تخم مرغ خنک شد، پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط ماسکارپونه و تخم مرغ بریزید.

پودر اسپرسو را در آب داغ حل کنید.

 
لیدی فینگرها را یکی یکی به مدت 3 تا 5 ثانیه در مخلوط اسپرسو و اب داغ فرو کنید.
هرچه طولانی تر غوطه ور کنید، طعم آن قوی تر می شود.
 لیدی فینگرهای مرطوب شده را در کف قالب قرار دهید.
نیمی از مخلوط ماسکارپونه را روی لیدی فینگرها پخش کنید.
مجدد روی آن لیدی فینگر قرار دهید، سپس با باقیمانده مخلوط ماسکارپونه آن را بپوشانید.
 روی آن را با پودر کاکائو یا شکلات رنده شده بپاشید.
دسر تیرامیسو را چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید، سپس از قالب خارج کنید (در صورت تمایل) و سرو کنید.
 
 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن