آموزش دسرمجلسیدسرشیرینی ماه رمضان

آموزش پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ بسیار عالی

یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار پودینگ شکلاتی است که برای سفره های افطار گزینه عالی است.
این دسر را می توان از گزینه های دسر ها ی مجلسی برای مهمانی ها و عصرانه های خود انتخاب کنید. درادامه آموزش این پودینگ عالی را خواهیم داشت.
                             
 پودینگ شکلاتی:
 شکلات شیری (خرد شده) 1/2 پیمانه  ۱۲۰ گرم
  آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری
 پنج ق ریختم
 نمک یک پنس
 شیر کامل   1/4 2پیمانه
سه و یک چهارم شیر ریختم
شکر  5 قاشق غذاخوری
 اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
برای رویه خامه فرم گرفته:
 خامه صبحانه 1/3 پیمانه
 اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکر  2 قاشق غذاخوری
 تراشه شکلات برای رویه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در قابلمه نشاسته ذرت، شکر و نمک را با لیسک مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
به هم زدن با لیسک ادامه دهید تا گلوله نشود. وقتی مخلوط غلیظ شد، شکلات خرد شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا غلیظ شود.
با قاشق می‌توانید غلظت آن را چک کنید و وقتی کاملا به پشت قاشق چسبید، آماده خنک شدن است.
وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مخلوط را از صافی رد کنید تا توده ها از بین برود و به فنجان های پودینگ منتقل کنید.
اجازه دهید تا به دمای محیط برود و آنها را با احتیاط به مدت 1.5 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
خامه صبحانه را با اضافه کردن شکر و وانیل در ظرفی آماده کنید. مخلوط را با همزن برقی حدود 5-6 دقیقه هم بزنید تا کرم کاملاً زده شود و قله های نرمی تشکیل شود.
فنجان های پودینگ را از یخچال خارج کنید و روی هر پودینگ حدود 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته بریزید. خامه را به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن تراشه های شکلاتی یا چیپسی شکلات بزنید. فنجان های پودینگ را دوباره در یخچال قرار دهید تا خنک  شوند.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن