آموزش دسرمجلسیدسرشیرینی ماه رمضان
آموزش پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ بسیار عالی
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار پودینگ شکلاتی است که برای سفره های افطار گزینه عالی است.
این دسر را می توان از گزینه های دسر ها ی مجلسی برای مهمانی ها و عصرانه های خود انتخاب کنید. درادامه آموزش این پودینگ عالی را خواهیم داشت.
پودینگ شکلاتی:
شکلات شیری (خرد شده) 1/2 پیمانه ۱۲۰ گرم
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری
پنج ق ریختم
نمک یک پنس
شیر کامل 1/4 2پیمانه
سه و یک چهارم شیر ریختم
شکر 5 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
برای رویه خامه فرم گرفته:
خامه صبحانه 1/3 پیمانه
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
تراشه شکلات برای رویه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در قابلمه نشاسته ذرت، شکر و نمک را با لیسک مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
به هم زدن با لیسک ادامه دهید تا گلوله نشود. وقتی مخلوط غلیظ شد، شکلات خرد شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا غلیظ شود.
با قاشق میتوانید غلظت آن را چک کنید و وقتی کاملا به پشت قاشق چسبید، آماده خنک شدن است.
وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مخلوط را از صافی رد کنید تا توده ها از بین برود و به فنجان های پودینگ منتقل کنید.
اجازه دهید تا به دمای محیط برود و آنها را با احتیاط به مدت 1.5 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
خامه صبحانه را با اضافه کردن شکر و وانیل در ظرفی آماده کنید. مخلوط را با همزن برقی حدود 5-6 دقیقه هم بزنید تا کرم کاملاً زده شود و قله های نرمی تشکیل شود.
فنجان های پودینگ را از یخچال خارج کنید و روی هر پودینگ حدود 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته بریزید. خامه را به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن تراشه های شکلاتی یا چیپسی شکلات بزنید. فنجان های پودینگ را دوباره در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.