طرز تهیه دونات فوری موکا با طعم قهوه
یک دونات با بافتی کیکی و خوشمزه و با طعم قهوه آغشته به لعاب شکلاتی
مواد لازم برای دونات:
آرد 1 پیمانه
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ1 عدد
کره بدون نمک، ذوب شده و خنک شده تا دمای اتاق 2 قاشق غذاخوری
شیر در دمای اتاق ⅓ پیمانه
ماست یونانی ساده یا خامه ترش 1 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای روشن 6 قاشق غذاخوری
برای دیپ یا سس شکلات
شکلات چیپسی، تیره یا نیمه شیرین ½ پیمانه
کره بدون نمک 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه1 قاشق غذاخوری
شربت ذرت 1 قاشق غذاخوری
پاشیدن شکلات برای تزئین، اختیاری است
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب دونات را با روغن چرب یا اسپری کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، کره ذوب شده، شیر، ماست یاخامه ترش، پودر قهوه فوری، وانیل و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
مطمئن شوید که پودر قهوه حل شده است و هیچ توده ای وجود ندارد.
مواد مرطوب را داخل مخلوط آرد بریزید، سپس خمیر را سریع هم بزنید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی مخلوط شده است.
خمیر را با قاشق داخل قالب دونات بریزید.
یا خمیر را در یک قیف بریزید و سپس خمیر را داخل قالب دونات بریزید.
هر حفره ی قالب را تا حدود ⅔ پر کنید.
به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. یا تا زمانی که دونات وقتی با نوک انگشتانتان لمس شود، کمی سفت باشد.
اجازه دهید 5-10 دقیقه در قالب خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید.
در حالی که دونات ها خنک می شوند، سس شکلاتی را درست کنید.
همه مواد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و هر از گاهی هم بزنید.
در نهایت می توانید کمی با همزن، هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
روی دونات ها را به سس آغشته کنید و در صورت تمایل با پاشیدن شکلات تزئین کنید.