طرز تهیه پودینگ برنج لبنانی
این پودینگ از پودینگ های محبوب خاورمیانه است.
در این پودینگ علاوه بر برنج از نشاسته ذرت نیز استفاده می شود،
نشاسته ذرت به عنوان غلیظ کننده عمل می کند و قوام و غلظت بیشتری به پودینگ می دهد.
نشاسته ذرت قبل از افزودن به پودینگ با مقداری شیر رقیق می شود.
آب: برای کمک به نیم پخت شدن برنج استفاده می شود.
گلاب به پودینگ عطر و طعم عالی می دهد.
مواد لازم:
برنج ½ پیمانه
آب 1/2 پیمانه
شیر 5 لیوان
شکر ½ پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری گلاب یا اسانس پرتقال
پودر پسته برای تزئین
در یک قابلمه برنج را با یک فنجان آب روی حرارت متوسط رو به پایین به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که تمام آب آن تمام شود بپزید.
شیر (یک چهارم پیمانه کنار بگذارید) و شکر را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط را به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا مخلوط به کف قابلمه نچسبد.
حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا برنج پخته شود.
نشاسته ذرت را به ¼ فنجان شیری که کنار گذاشته بودید اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شوند.
آن را روی مخلوط برنج و شیر بریزید و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید و با گلاب مخلوط کنید.
بلافاصله مخلوط را به کاسه های سرو منتقل کنید.
با پسته خرد شده تزیین کنید.
بگذارید قبل از سرو در دمای اتاق خنک شود و لذت ببرید!
نکته:
حتماً این پودینگ برنج لبنانی را به اندازه کافی بپزید…
کم پختن پودینگ باعث می شود که شبیه سوپ باشد، در این حالت هم هنوز خوشمزه است اما مانند پودینگ غلیظ نیست.
یک راه خوب برای بررسی اینکه آیا به اندازه کافی پخته شده است یا نه، این است که انگشت خود را در امتداد قاشق بکشید تا ببینید آیا می توانید خطی بکشید که به هم نریزد…
اگر خط باقی بماند، پودینگ دارید!