آموزش پخت ناننان ها

آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز

آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

آرد 400 گرم

شکر 30 گرم

نمک یک ق چ

تخم مرغ یک عدد

شیر 240 گرم

خمیر مایه فوری 9 گرم

کره 40 گرم

نوتلا 125 گرم

 

طرز تهیه:

آرد را الک کنید.

شکر، نمک، تخم مرغ، شیر و خمیر مایه را اضافه و با سری خمیر گیر همزن، هم بزنید.

کره را مکعبی خرد کرده به مواد اضافه کرده و 20 دقیقه هم بزنید.

خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و کمی ورز دهید.

خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید.

بعد از استراحت، پف خمیر را گرفته و آن را به شکل مستطیل روی سطح کار پهن کنید.

روی خمیر را نوتلا بمالید.

از کناره ها خمیر را لول کنید.

با چاقوی تیز، خمیر را از طول بریده تا به دو قسمت تقسیم شود.

سپس آن دو قسمت را در هم پیچیده و در قالب قرار دهید و روی قالب را پوشانده، به مدت یک ساعت استراحت دهید.

قالب را در فر 180 درجه به مدت 17 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن