آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز
آموزش نان نوتلا ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم:
آرد 400 گرم
شکر 30 گرم
نمک یک ق چ
تخم مرغ یک عدد
شیر 240 گرم
خمیر مایه فوری 9 گرم
کره 40 گرم
نوتلا 125 گرم
طرز تهیه:
آرد را الک کنید.
شکر، نمک، تخم مرغ، شیر و خمیر مایه را اضافه و با سری خمیر گیر همزن، هم بزنید.
کره را مکعبی خرد کرده به مواد اضافه کرده و 20 دقیقه هم بزنید.
خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و کمی ورز دهید.
خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت، پف خمیر را گرفته و آن را به شکل مستطیل روی سطح کار پهن کنید.
روی خمیر را نوتلا بمالید.
از کناره ها خمیر را لول کنید.
با چاقوی تیز، خمیر را از طول بریده تا به دو قسمت تقسیم شود.
سپس آن دو قسمت را در هم پیچیده و در قالب قرار دهید و روی قالب را پوشانده، به مدت یک ساعت استراحت دهید.
قالب را در فر 180 درجه به مدت 17 دقیقه قرار دهید.