طرز تهیه کیک پرتقالی با سس مخصوص+ کیک خوشمزه+ کیک پرتقالی خانگی
![](https://rosecakes.ir/wp-content/uploads/2025/02/423450515_930617108686402_3284536248144137171_n-780x405.jpg)
شاید باورت نشه ولی کمتر از ۳۰ دقیقه میتونی این کیک بینظیر رو بپزی و کنار خونواده ات نوش جان کنی،
کیک پرتقالی با سس مخصوص
✅مواد لازم
تخم مرغ ۵عدد
شکر یک و یک چهارم پ
نمک یک دوم ق چ
وانیل یک ق چ
روغن مایع سه چهارم پ
زست پرتقال ۲ق چ
آب پرتقال طبیعی یک پ (حتما طبیعی باشه)
آرد دو و یک چهارم پ
بیکینگ پودر دو ق چ
✅مواد سس پرتقال
بریلو قرمز دو ق غ
آب پرتقال صاف شده یک دوم پ
نشاسته ذرت یک ق غ
شکر یک چهارم پ
کره یک ق غ
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و الک کنید.
قالب را چرب و ارد پاشی کنید.
سفیده ها را با نصف شکر فرم دهید تا کاملا فرم بگیره و در یخچال قرار دهید.
زرده ها را با بقیه شکر و وانیل و زست پرتقال و روغن مایع و اب پرتقال مخلوط کنید و هم بزنید.
مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.
مایه بدست امده را در قالب ریخته و در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
برای تهیه سس پرتقالی آب پرتقال و نشاسته ذرت و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد بعد کره را اضافه کنید.
بعد از روی حرارت برداشته بریلو را به سس اضافه کنید و کیک را تزیین کنید.
نکته:
این کیک را می توان با پودر قند و انواع آجیل ها تزیین کرد.
کیک به مدت سه ماه قابل نگهداری در فریزر است، برای استفاده قبل از مصرف یک شب در یخچال یا چند ساعت در دمای محیط قرار دهید.
اگر می خواهید کیک فری گلوتن باشد از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.