طرز تهیه کوکی انگشتی کره بادام زمینی
کوکی های نرم و جویدنی کره بادام زمینی پر از مربای تمشک است. می توانید این کوکی را با هر نوع مربایی درست کنید.یا با شکلات یا کارامل حفره آن را پر کنید.
مواد لازم:
کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری(42 گرم)
کره بادام زمینی ½ پیمانه (135 گرم)
شکر قهوه ای ½ پیمانه (100 گرم)
تخم مرغ بزرگ 1عدد
آرد همه منظوره 1 پیمانه (130 گرم)
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز ¼ پیمانه (50 گرم) برای غلتاندن
ژله تمشک یا ژله دیگر یا مربا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی یا سیلیکونی بپوشانید. کنار بگذارید.
با استفاده از همزن برقی، کره، کره بادام زمینی و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را به کاسه همزن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا دیگر رگه های آرد باقی نماند. خمیر ممکن است شکننده باشد.
از دستان خود برای ورز دادن استفاده کنید تا خمیر منسجمی به دست آید.
خمیر را به صورت گلوله های گرد در آورید و در شکر بغلطانید.
گلوله های کوکی با روکش شکر را روی ورقه پخت آماده شده با فاصله دو سانتی متر قرار دهید. و 7 دقیقه بپزید.
برای ایجاد فرورفتگی در مرکز هر کوکی، از قاشق چایخوری استفاده کنید. حفره را با ½ قاشق چایخوری ژله تمشک پر کنید. به فر برگردانیدو 8 دقیقه دیگر بپزید.
کوکی های پخته را از فر خارج کنید. کوکی ها را به مدت 5 دقیقه روی توری خنک کنید.
اگر خمیر شیرینی تحت فشار ترک خورد، نگران نباشید. مشکلی نیست!
کوکی ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 4 روز نگهداری کنید.
نکات مهم:
برخی افراد مربا را قبل از پخت اضافه کنند، برخی دوست دارند مربا را بعد از پخت کامل شیرینیها اضافه کنند.
توصیه می کنم مربا را در اواسط پخت اضافه کنید. گرم کردن مربا رطوبت اضافی را خارج می کند.
مربا را بعد از خارج شدن از فر کمی چسبناک است با این حال، با سرد شدن مربا، سفت می شود و پوسته ای در بالای آن ایجاد می کند.
این بدان معنی است که شما می توانید پس از خنک شدن کامل کوکی ها را روی هم قرار دهید.