طرز تهیه کیک میوه ای+ طرز تهیه باندت کیک کدو حلوایی
معمولا کیک های میوه ای پر طرفدار ترین کیک ها هستند. در این بین از دسته کیک های پاییزی می توان به کیک کدو حلوایی اشاره کرد.
این کیک باندت از ترکیب کره و روغن تشکیل شده است. کره طعم و روغن رطوبت کیک را فراهم می کند.
ادویه کدو تنبل
با استفاده از این دستور ساده مخلوط ادویه کدو تنبل خود را درست کنید:
دارچین آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده 3/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده 3/4 قاشق چایخوری
مواد لازم:
کره بدون نمک نرم شده 113 گرم (1/2 پیمانه)
روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه)
شکر 400 گرم (2 پیمانه)
ملاس 65 گرم (3 قاشق غذاخوری)
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق 4 عدد
آرد همه منظوره 390 گرم (3 پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده ½1 قاشق چایخوری
جوز هندی آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
پوره کدو تنبل 454 گرم
به جای ملاس می توان از عسل یا شکر قهوه ای استفاده کرد.
لعاب کدو تنبل:
پودر قند 115 گرم (1 پیمانه)
شیر یا خامه 3 قاشق غذاخوری
مخلوط ادویه کدو تنبل 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قالب کیک را آرد پاشی کنید یا روغن جدا کننده بزنید.
با استفاده از همزن دستی یا برقی، کره، روغن، شکر، ملاس و وانیل را هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مخلوط آرد را در سه مرحله به طور متناوب با پوره کدو تنبل اضافه کنید. با مخلوط آرد شروع کنید و پایان دهید. (سرعت هم زن کم باشد)
خمیر را در قالب بریزید و به مدت 55 تا 65 دقیقه در فر بپزید.
لعاب:
همه مواد را با همزن بزنید تا یکدست شود و روی کیک خنک شده بریزید.
نکته:
دارچین و جوز هندی را می توان با مقدار مساوی مخلوط ادویه کدو تنبل جایگزین کرد.