کیک عصرانه

طرز تهیه کیک نارنگی و عسل فرانسوی

 این کیک نارنگی و عسل یکی از کیک های عصرانه بسیار خوش عطرو طعم است.

دستور اصلی با پرتقال درست می‌شود، اما چون نارنگی هم از دسته مرکبات است بافتی بسیار عالی و طعمی دلپذیر دارد.
همچنین می‌توانید نیمی از آب نارنگی (یا پرتقال) را با آب لیمو جایگزین کنید.

آموزش کیک نارنگی

مواد لازم:

 آب نارنگی بزرگ یا پرتقال بزرگ 120 گرم

زست (رنده پوست نارنگی) یک قاشق چای خوری
گردو خرد شده 1/3 پیمانه (50 گرم) 
 عسل 1 قاشق غذاخوری
 کره بدون نمک 2/3 پیمانه معادل (150 گرم)
 آرد  (190 گرم)
شکر  2/3 پیمانه معادل 130 گرم
 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
 نمک ½ قاشق چایخوری
 تخم مرغ 3 عدد

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را چرب کرده و یک لایه نازک شکر داخل آن بپاشید (این کار به ایجاد کیکی با بیرونی ترد کمک می کند).

کره را در یک قابلمه کوچک، روی حرارت ملایم ذوب کنید.

پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

کره و تخم مرغ و شکر و عسل را هم زده تا کاملا یکدست شود.

آب و زست نارنگی را اضافه کنید و هم بزنید.

در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. 

مخلوط مواد خشک را کم کم به مایه اضافه کرده و هم بزنید.

همزن را کنار گذاشته ،گردو ی خرد شده را اضافه و با هم  لیسک مخلوط کنید.

خمیر را در قالب بریزید و به مدت 40-45 دقیقه بپزید تا کیک طلایی شود.

بگذارید کیک فقط چند دقیقه خنک شود و در حالی که هنوز داغ است از قالب خارج کنید.

روی یک قفسه خنک کننده قرار داده تا در دمای اتاق خنک شود.

برای سرو، می توانید روی کیک را با مقداری آب پرتقال شیرین شده میل کنید (مقداری آب پرتقال را در یک تابه کوچک با کمی شکر گرم کنید و روی کیک بریزید).

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن