آموزش کیکشب یلداکاکا کدو حلواییکیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیکیک کدو حلواییمافین ها
آموزش کیک کدو حلوایی خانگی خوش طعم+نکات کیک کدو حلوایی
با شروع فصل پاییز یکی از خوشمزه ترین کیک های پاییزی، کیک کدوحلوایی است.
در ادامه آموزش کامل کیک کدو حلوایی را خواهید دید.
مواد لازم کیک کدو حلوایی:
پوره کدو تنبل 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 250 گرم
روغن مایع یا مایع 75 گرم
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر 16 گرم
دارچین یک ق چای خوری
جوزهندی یک دوم ق چای خوری
پودر قند برای تزیین
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
برای تهیه این کیک تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود.
روغن را کم کم اضافه کنید.
آرد و دارچین و بیکینگ پودر و جوزهندی را با هم الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در نهایت پوره کدو تنبل را اضافه کرده و هم بزنید.
مایه را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.