طرز تهیه کوکی نارگیل برشته شده
این کوکی، به دلیل داشتن نارگیل های برشته شده طعم و مزه ی عالی دارد و بافت آن بسیار نرم و لطیف است.
مواد لازم:
آرد همه منظوره 293 گرم
نشاسته ذرت 1/2 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک 224 گرم
پودر قند 230 گرم معادل 2 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
عصاره نارگیل 1 قاشق چایخوری
تکه های نارگیل برشته شده 76 گرم
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2. آرد، نشاسته ذرت و نمک را در یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
4. 3/4 پیمانه پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. عصاره وانیل و نارگیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
7. نارگیل برشته شده را اضافه کنید و هم بزنید.
8. از خمیر گلوله های اندازه گردو برداشته، گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید.
9. به مدت 7-10 دقیقه یا تا زمانی که کف آن کمی قهوه ای شود بپزید.
10. از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
11. باقیمانده پودر قند (یک و یک چهارم پیمانه) را در کاسه ریخته و هر کوکی را در آن بغلطانید.