آموزش کیککیککیک پزیکیک خرمالوکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک خرمالو ماهنامه آشپزی با بافت عالی

کیک خرمالو

مواد لازم :

روغن مايع : 1 پيمانه

شكر : 300 گرم یا یک پیمانه +یک دوم پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد متوسط

آرد : 300 گرم یا دو پیمانه

نمك : 1/4قاشق چايخوري

جوش شيرين : 1/4 قاشق چايخوري

بكينگ پودر : 2 قاشق چايخوري

دارچين : 1 قاشق چايخوري

رنده جوز هندي : 1/2 قاشق چايخوري

خرمالوي پوست گرفته و له شده : 1 پيمانه

گردو نگيني شده : 40 گرم

طرز تهيه :

فر را روي 180 درجه سانتيگراد روشن کرده تا گرم شود

قالب 25 سانت را چرب و آرد پاشي كرده و در يخچال قرار دهيد

 از روغن جدا کننده دست ساز نیز می توان  استفاده کرد.

شكر و تخم مرغها را با هم زده تا غليظ و سفيد رنگ شود

روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود

آرد و جوش شيرين و بكينگ پودر و نمك و رنده جوز هندي و دارچين  را با هم مخلوط و الک کنید.

مخلوط آرد الك شده را به مواد قبلي اضافه و با ليستك آهسته به خورد مواد دهيد تا خمير نرم و يكدستي بدست آيد.

خمير در اين مرحله ( اضافه كردن آرد ) كمي سفت ميشود

خرمالو را پوست گرفته يا به دو نيم كنيد.

با قاشق گوشت خرمالو را خارج كنيد و در غذاساز ريخته تا خرمالو يكدست شود

خرمالو را كم كم به خمير كيك اضافه با ليستك آهسته هم زده تا خرمالو با خمير كيك كاملا مخلوط شود.

در آخر گردو نگيني را اضافه و مخلوط نمائيد

مواد كيك را داخل قالب ريخته و در فر به مدت 50 تا 60 دقيقه قرار دهید تا زمانیکه با فرو بردن خلال چوبی در مرکز کیک تمیز بیرون آید.

نکته :
می توانید جوش شیرین را از دستور حذف کنید و بجای آن یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر به مقدار دستور اضافه کنید. جوش شیرین هم باعث تردی کیک شده و هم رنگ کیک را تیره تر می کند.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن