کوکی ها

طرز تهیه کوکی نارگیل برشته شده

 

این کوکی، به دلیل داشتن نارگیل های برشته شده طعم و مزه ی عالی دارد و بافت آن بسیار نرم و لطیف است.

مواد لازم:

 آرد همه منظوره 293 گرم
نشاسته ذرت  1/2 1 قاشق غذاخوری
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک 224 گرم 
 پودر قند 230 گرم معادل 2 پیمانه
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
 عصاره نارگیل 1 قاشق چایخوری
 تکه های نارگیل برشته شده 76 گرم

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. آرد، نشاسته ذرت و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
4. 3/4 پیمانه پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. عصاره وانیل و نارگیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
7. نارگیل برشته شده را اضافه کنید و هم بزنید.
8. از خمیر گلوله های اندازه گردو برداشته، گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید.
9. به مدت 7-10 دقیقه یا تا زمانی که کف آن کمی قهوه ای شود بپزید.
10. از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
11. باقیمانده پودر قند (یک و یک چهارم پیمانه) را در کاسه ریخته و هر کوکی را در آن بغلطانید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن