کوکی ها

طرز تهیه کوکی کدوحلوایی شکلاتی خوشمزه

این کوکی ها بافتی فوق العاده سبک و تقریباً کیکی دارند و فوق العاده مرطوب هستند. این کوکی ها به همان سرعتی که شما آنها را درست می کنید خورده می شود.

 

مواد لازم:

 کره گیاهی یا شورتنینگ 1/2 پیمانه (113 گرم)

شکر دانه ریز 3/4 پیمانه (150 گرم)

 پوره کدو حلوایی شیرین نشده 1 پیمانه (225 گرم)

 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری (4 گرم)

 آرد 2 پیمانه(260 گرم)

 جوش شیرین 1 قاشق چایخوری(6 گرم)

 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری(4 گرم)

 دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری(2 گرم)

 چیپس شکلاتی 1 پیمانه (175 گرم)

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
 کره و شکر را با همزن برقی با هم مخلوط کنید.
 پوره کدو تنبل و وانیل را با سرعت متوسط مخلوط کنید. 

مواد خشک  آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر،دارچین را در مواد مرطوب الک کنید.

با سرعت کم با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. 
  شکلات چیپسی را داخل آن بریزید.

از خمیر کوکی به اندازه یک اسکوپ برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر به مدت 12-14 دقیقه بپزید. اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه در سینی خنک شوند سپس لذت ببرید.

 

نکاتی برای تهیه بهترین کوکی کدو حلوایی:

کره گیاهی و شکر را کاملاً با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن‌تر شود تا به این کوکی‌ها بافت فوق‌العاده سبکی بدهد. می توانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.

کوکی ها را حداقل 2 سانت از یکدیگر فاصله دهید! در حین پخت کمی پخش می شوند.
از یک اسکوپ استفاده کنید تا مطمئن شوید کوکی های شما اندازه یکسانی دارند.

کوکی ها را تا 3 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

کوکی های پخته شده را می توان تا یک ماه در ظرف دربسته فریز کرد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن