آموزش دسرمجلسیدسرلیدی فینگرلیدی فینگر ماچا

آموزش لیدی فینگر ماچا ترجمه و اجرا خانه کیک رز

 لیدی فینگر ماچا

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد

شکر 10 گرم

عصاره وانیل یک گرم

شکر 20 گرم

آرد کیک 25 گرم

پودر ماچا (چای سبز) 5 گرم

نشاسته ذرت 2 گرم

بکینگ پودر یک گرم

شکر 5 گرم

پودر قند 5 گرم

طرز تهیه:

زرده  تخم مرغ را با ده گرم شکر و وانیل با ویسک هم بزنید.

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید. 20 گرم شکر را در دو نوبت اضافه کنید تا کاملا فرم بگیرد.

آرد و پودر ماچا و نشاسته ذرت وبکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.

مواد را داخل قیفی که سر آن ماسوره ی گرد گذاشته اید ریخته و روی کاغذ روغنی با فاصله پایپ کنید.

روی لیدی فینگرها پودر قند و شکر بپاشید.

لیدی فینگرها را در فر 180 درجه به مدت 13 دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن