آموزش پخت ناننان ها

آموزش نان بازلاما

نان بازلاما سرکار خانم جعفری

مواد لازم:

خمیر مایه 5 گرم

آب ولرم 125 میلی لیتر

شکر یک دوم قاشق غذاخوری

شیر ولرم 250 میلی لیتر

ماست  دو قاشق غذاخوری سرپر

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

نمک یک دوم قاشق غذاخوری

آرد 630 گرم

طرز تهیه:

خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کرده روی آن را پوشانده و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا ور آید.

شیر را به همراه ماست و روغن زیتون در کاسه ای ریخته، خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

نمک را افزوده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر چسبناک نباشد.

خمیر را 6 تا 7 دقیقه ورز دهید وروی خمیر را سلفون کشیده و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.

همه ی خمیرها را چونه گرفته، روی سطح آرد بپاشید و چونه ها را بافاصله روی سطح قرار دهید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید.

چونه ها را دانه دانه  کمی آرد بزنید و با وردنه نازک باز کنید. زیاد آرد نزنید چون در تابه می سوزد.

خمیر را در تابه ای که حرارت متوسط رو به بالا دارد گذاشته و وقتی حباب های ریزی روی نان دیدید نان را برگردانید.

در مرحله دوم هم با دیدن حباب های ریز در طرف دیگر نان آن را برگردانید و اجازه دهید تا بالن تشکیل شود و نان پف کند.

وقتی نان را از تابه برداشتید تا گذاشتن خمیر بعدی درون تابه، حرارت را کم کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن