پخت نان در خانهنان قیفی

آموزش نان قیفی استاد خرسند

نان قیفی

مواد لازم

آب و شیر هرکدام 1/2 پیمانه

مایه خمیر فوری 2 و 1/4 قاشق چای خوری 

آرد حدود 4 پیمانه

شکر 1/4 پیمانه

روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری

نمک 1 و 1/2 قاشق چای خوری

تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

  1. آب و شیر را جوشانده و اجازه دهید ولرم شود.
  2. روغن و شکر و نمک را اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید.
  3.  تخم مرغ زده شده را اضافه کنید.
  4.  2 پیمانه از آرد را با مایه خمیر مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و 5 دقیقه به آن استراحت دهید.
  5.  بقیه ی آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد و حدود 8 دقیقه آن را ورز دهید.
  6. خمیر را چانه کرده و 5 دقیقه استراحت دهید.
  7. خمیرها را دور قیف پیچیده، روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
  8. بعد از استراحت روی آن را با مخلوط تخم مرغ و یک قاشق شیر رومال کنید.
  9. روی نان ها کنجد و تخم خرفه پاشیذه و در فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
  10. قیف ها را می توانید با سالادهای مختلف از جمله سالاد الویه و …. پر کنید.

نکته:

 

قیف ها به چرب کردن نیاز ندارند.

 قیف های استیل یا آلومینیومی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید. در غیر این صورت می توانید با فویل ضخیم، قیف درست کنید.

نان قیفی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن