قالب وردپرس خبری وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس چند منظوره قالب فروشگاهی وردپرس قالب سارا
خانه / آموزش کیک / آموزش کیک نسکافه ای

آموزش کیک نسکافه ای

کیک نسکافه ای نجمه شریعت

مواد لازم:
آرد سفید سه صفر۲۸۰ گرم

شیر ۱ پ

شکر۱ و ۱/۲پ

تخم مرغ ۴عدد

وانیل۱ق چ

روغن مایع۱/۲پ

بیکینگ پودر۲ق چ

نمک۱/۸ق چ

نسکافه ۳ق غ

طرز تهیه:
یک چهارم از شیر را گرم کرده و نسکافه رو داخلش حل کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و حجمش زیاد شود.

 روغن رااضافه کنید.

نسکافه خنک شده و بقیه شیر را بریزید و کمی به هم بزنید.

در آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد یکدست شدن به هم بزنید.

قالب ۲۵ سانت را چرب و آرد پاشی کرده، کف آن کاغذ روغنی انداخته و خمیر کیک را داخلش بریزید و در قالب های طرح دار طبق روش زیر عمل کرده سپس قالب را در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه  قرار دهید.

 در قالب های طرح دار برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبد آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده یا روغن جامد چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید.

قالب را در یخچال گذاشته تا کره سفت شود.خمیر کیک را داخل آن بریزید.
-برای تزیین روی کیک از مقداری مغز گردوی خردشده همراه با سس کارامل استفاده کنید.

درباره رز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

Check Also

کیک هلو روسی الهام وفاپیشه

کیک هلو روسی الهام وفاپیشه   اين كيك ها اصولا بيس اصليشان ...

آموزش ویدیویی سی پنل افزونه مقایسه جدول قیمت گذاری وردپرس پکیج کامل راه‌اندازی فروشگاه و اپلیکیشن دیجی کالا و بامیلو + هاست رایگان قالب اس ام اس سنتر برای وردپرس قالب وردپرس پوبلیشر افزونه مترجم وردپرس Loco Translate فارسی