آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن

حلوای بوتیکی کاراملی

حلوای کاراملی

مواد لازم:

شکر 200 گرم

کره 100 گرم

شیر یک پیمانه

آرد 220 گرم

طرز تهیه:

شکر را روی حرارت قرار داده تا کاراملی شود.

کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

شیر را کم کم ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.

از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.

آرد را 20 دقیقه تفت داده تا خامی آن گرفته شود.

کارامل سرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

حلوا را در قالب سلیکونی چرب شده ریخته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن