قالب وردپرس خبری وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس چند منظوره قالب فروشگاهی وردپرس قالب سارا
خانه / کیک / روغن جدا کننده دست ساز مهرانه یوسفیان

روغن جدا کننده دست ساز مهرانه یوسفیان

روغن جدا کننده دست ساز مهرانه یوسفیان

مواد لازم:

50 گرم آرد سفید
50 گرم روغن مایع
50 گرم روغن کاملا جامد یا روغن قنادی نرم یا کره

طرز تهیه :

روغن ها را با آرد کمی مخلوط کنید و با دور کند همزن در حدی که مایه روشن تر شده و حالت کرمی بگیرد هم بزنید.

سپس در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

این روغن را اگر با کره درست می کنید بهتر است حتما در فریز نگهداری کنید. 

در یخچال بعد از چند مدت کپک می زند.

اگر با روغن قنادی درست کنید می توانید به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

استفاده از روغن نسبت کره به صرفه تراست.

این روغن را با دستتان نه با برس،به همه جای قالب آغشته کرده و قالب را قبل از ریختن مایه کیک حداقل 5 دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از پخت و کمی سرد شدن کیک در قالب اگر همه جای قالب رو بدرستی چرب کرده باشید براحتی از قالب خارج می شود.

درباره رز

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

Check Also

کیک خرمالو با استروسل گردو و دارچین

کیک خرمالو با استروسل گردو و دارچین مواد لازم :استروسل دارچین و ...

آموزش ویدیویی سی پنل افزونه مقایسه جدول قیمت گذاری وردپرس پکیج کامل راه‌اندازی فروشگاه و اپلیکیشن دیجی کالا و بامیلو + هاست رایگان قالب اس ام اس سنتر برای وردپرس قالب وردپرس پوبلیشر افزونه مترجم وردپرس Loco Translate فارسی